rugmassage

Er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden tijdens een diepte massage, en de beste techniek kan afhangen van verschillende factoren, zoals de specifieke behoeften van de persoon die de massage ontvangt en de voorkeuren van de masseur. Sommige veelgebruikte technieken bij diepte massage zijn:

  • Druk met de vingertoppen of de knokkels om dieper in de spieren te komen
  • Cirkelvormige bewegingen met de handpalmen of de duimen om spanningen op te lossen
  • Langzame, diepe strekkingen om spierweefsel te rekken en te ontspannen
  • Tapotement, waarbij met gestrekte vingers of de handrug op de spieren geklopt wordt om de bloedcirculatie te bevorderen

Het is belangrijk om tijdens een dieptemassage de juiste hoeveelheid druk te gebruiken om comfort te bieden en eventuele pijn te verminderen. Het is ook aan te raden om voorafgaand aan de massage duidelijke afspraken te maken met de masseur over de technieken die gebruikt zullen worden en de hoeveelheid druk die zal worden uitgeoefend

Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden bij een deep tissue massage. Een veelgebruikte techniek is om met de duimen of ellebogen druk uit te oefenen op specifieke spiergroepen. Dit kan helpen om de dieperliggende spieren te bereiken en spanningen in het lichaam te verminderen. Andere technieken die gebruikt kunnen worden zijn kneding, effleurage (lichte streling) en petrissage (wrijven en kneden). Het is belangrijk om te luisteren naar het lichaam van de persoon die gemasseerd wordt en de juiste hoeveelheid druk toe te passen om comfort en ontspanning te bieden.

Deep tissue is bedoeld om chronische spierspanning aan het spier en bewegingsapparaat te doorbreken. Deze behandelingen zitten ook nog eens in het ziekenfonds pakket. meer weten klik op tarieven en vergoedingen en of op maak een afspraak voor een van de deep tissue behandelingen.

#Nieuwegein #deeptissue #Utrecht #Houten #IJsselstein #Massagetherapie #vergoedingen.