Lichamelijke Klachten!?

Ben je op zoek naar doeltreffende klachtbehandeling in het hart van Nieuwegein? Klachtgerichtmasseren verwelkomt je bij Winkelcentrum Cityplaza voor een unieke massagetherapie-ervaring die specifieke klachten doelgericht aanpakt.

Klachtgerichtmasseren biedt een breed scala aan massagetechnieken en gespecialiseerde behandelingen, waaronder rugmassage, nekmassage, schoudermassage, en meer.

Veelvoorkomende klachten zoals spanning, pijn in de rug, nek en schouders kunnen ons dagelijks leven beïnvloeden. Herken je deze uitdagingen? Dan ben je niet alleen.

Als ervaren massagetherapeut pas ik diverse technieken toe, waaronder diepe weefselmassage, triggerpointtherapie en acupressuur, om specifieke klachten doelgericht aan te pakken. Ontdek de voordelen van mijn gespecialiseerde behandelingen, waaronder stressvermindering, verbeterde flexibiliteit en algehele welzijn. Onze behandelingen zijn effectief bij rug-, nek-, schouderklachten, bindweefselproblemen, en andere klachten die het dagelijks functioneren beïnvloeden.

Bij Klachtgerichtmasseren zijn we gepassioneerd over het bieden van doeltreffende klachtgerichte massages. Als toegewijd therapeut sta klaar om jou de verlichting te bieden die je verdient, direct in het hart van Winkelcentrum Cityplaza.

Ontdek naast onze gespecialiseerde behandelingen, ons aanbod van rugmassages, nekmassages, schoudermassages, en behandelingen voor specifieke klachten rondom onderrug en bekken.

Klaar om een stap te zetten naar pijnvrij? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in mijn praktijk bij Cityplaza-centrum voor massagetherapie die jouw klachten doelgericht behandelt.

1. Is massagetherapie geschikt voor iedereen met klachten?
– Ja, massagetherapie is geschikt voor de meeste mensen met klachten. Bij specifieke gezondheidsvragen, neem contact met ons op.

2. Hoe lang duurt een sessie massagetherapie?
– Een typische sessie duurt 60 tot 90 minuten, afhankelijk van jouw behoeften.

3. Welke behandeling is geschikt voor rug- en schouderklachten?
– Onze gespecialiseerde behandelingen richten zich specifiek op rug- en schouderklachten, en worden afgestemd op jouw behoeften.

4. Is klachtgerichtmasseren aangesloten bij de verzekering?
– Ja, valt wel onder alternatieve geneeswijze of dat in je pakket zit! weet ik niet. Vraag bij je verzekering na of 24005 natuurgeneeskunde en of 24017 Massagetherapie in je pakket zit. Vermoedelijk krijg je dan ca 40 euro terug per behandeling.