Mijn behandelingen

**Mijn Massage Behandelingen: Uniek Maatwerk voor Jouw Klachten**
Welkom bij mijn praktijk, Maurice de Gruijter Massage Therapie! Ik sta klaar om jou te helpen met het verbeteren van je welzijn en het aanpakken van specifieke klachten. Elke behandeling die ik bied, is volledig op jou afgestemd. Ik geloof in de kracht van persoonlijk maatwerk en ik zet me in om de best mogelijke oplossing te bieden voor jouw behoeften.

**Mijn Aanpak: Geen Vaste Routine, Altijd Uniek**
Bij elke afspraak die je met mij hebt, hoef je niet bang te zijn dat ik vorige behandelingen onthoud. Ik koester het feit dat elk lichaam anders is en anders reageert. Wat de vorige keer perfect werkte, kan nu een andere respons oproepen. Ik wil voorkomen dat ik in een vaste ‘routine’ val en daarom sta ik altijd open voor de specifieke eisen van jouw lichaam.

**Vertrouwen in Het Zelfhelend Vermogen: Balans in Behandeling**
In mijn praktijk heb ik groot vertrouwen in het zelfhelend vermogen van het lichaam. Mijn aanpak draait om het vinden van de juiste balans tussen het stimuleren van dit natuurlijke vermogen en het gericht aanpakken van jouw klachten. Ik zoek altijd naar de juiste mix tussen vervolgafspraken en het geven van ruimte aan het natuurlijke genezingsproces.

**Een Sessie Met Mij: Wat Kun Je Verwachten?**
Elke sessie begint met een persoonlijk gesprek. Ik wil precies weten welke klachten je hebt en wat je nodig hebt. Ik luister aandachtig naar je verhaal en stel gerichte vragen om tot de kern van het probleem te komen. Vervolgens combineer ik verschillende massagetechnieken om de spanning te verminderen, pijn te verlichten en jouw zelfhelend vermogen te activeren.

**Voorbeelden van Succesverhalen**
Mijn cliënten hebben positieve ervaringen gedeeld na mijn behandelingen. Ze merken verlichting van pijnlijke spierknopen, rugklachten, nek- en schouderpijn en stressgerelateerde klachten. Sommige mensen ervaren zelfs dat klachten zich verschuiven na een aantal sessies, wat aangeeft dat we verschillende lagen van spanning en pijn aanpakken.

**Massage voor Ontspanning en Verbinding**
Toch zijn er sessies die een zekere routine hebben, maar deze hebben een ander doel. Hier spreek ik niet meer over klachtgericht behandelen, maar over massages voor ontspanning en verbinding. Deze massages hebben vaak als doel om je uit je hoofd te halen en je te laten landen in je lichaam. Ze zijn vooral energetisch van aard en vormen een welkome verademing voor zowel lichaam als geest.

**Mijn Verscheidenheid aan Massages**
Dankzij mijn technieken en scholing zijn al mijn massages rustgevend, met één uitzondering: de Ayurvedische massage. Deze massage heeft een hoger tempo en maakt gebruik van veel olie. Het is tevens de enige behandeling die bijna het hele lichaam bestrijkt. De overige massages zijn vaak gericht op specifieke ketens, lijnen of pijnklachten.

**Slotgedachte**
Bij Maurice de Gruijter Massage Therapie staat jouw welzijn centraal. Mijn op maat gemaakte behandelingen zijn ontworpen om jouw klachten te verminderen en je lichaam in balans te brengen. Met een persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw specifieke behoeften, werk ik ernaar om je te ondersteunen in je reis naar gezondheid en harmonie. Laten we samen aan de slag gaan. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe mijn behandelingen jou kunnen helpen!

Ontdek 5 Unieke Massages die je Absoluut Moet Proberen! 7 uur totaal voor 375,-

Bij ons geloven we dat er meer is dan alleen de gebruikelijke ontspannings-, sport- of Thaise massages. Daarom hebben we een selectie samengesteld van vijf unieke massagebehandelingen die je absoluut moet ervaren. Elke massage is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je lichaam en geest een buitengewone sensatie te geven. Lees verder en laat je inspireren!

1. Diepe Bindweefselmassage:
Duik in de wereld van diepe ontspanning met onze diepe bindweefselmassage. Met behulp van gecontroleerde druk nodigt deze techniek je spieren uit om los te laten. Onze professionele behandelaar passen de druk aan op basis van hoe snel je spieren en weefsels ontspannen. Een sessie van 60 minuten focust bijvoorbeeld op je rug, waarbij elke knoop en spanning wordt aangepakt.

2. Energetische Massage:
Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven met onze energetische massage. Deze behandeling draait om vertraging. Als je denkt dat het te langzaam gaat, gaan we nog langzamer. Deze massage neemt je mee op een reis naar diepe ontspanning die bijna aanvoelt als meditatie. Zelfs een sessie van 60 minuten voor alleen je rug kan je in een staat van totale rust brengen.

3. Ayurvedische Massage:
Laat je betoveren door de Ayurvedische massage, een behandeling vol warme olie en een heerlijke flow. Tijdens deze 90 tot 120 minuten durende massage wordt bijna je hele lichaam ingeolied. Het doel is om energie te verbinden en afvalstoffen af te voeren. Vergeet niet een schone onderbroek mee te nemen, want na afloop kun je douchen in de faciliteiten. Denk aan zeep, slippers en handdoeken voor een complete ervaring.

4. Zweedse of Klassieke Massage:
Ervaar de technische aspecten van de Zweedse of klassieke massage. Deze massage staat bekend om zijn focus op de techniek, waarbij de basis ligt in het masseren in de richting van het hart. De klassieke massage wordt in een rustig tempo uitgevoerd, waardoor veel cliënten zich in een soort schemerzone bevinden – ergens tussen waken en slapen. Hoewel je je niet bewust hoeft te ontspannen, is ontspanning vaak het gevolg. Een sessie duurt 60 minuten.

5. Bindweefselmassage:
Wie mooi wil zijn, moet soms een beetje pijn lijden! De bindweefselmassage kan intens zijn, maar is soms echt nodig. In een serie van verschillende technieken wordt bijvoorbeeld je rug onder handen genomen tijdens een sessie van 60 minuten. Bereid je voor op een intensieve behandeling die soms pijnlijk kan zijn, maar de resultaten zijn het waard!

Hoe werkt het?
Wanneer je ons product aanschaft, plannen we samen met jou de gewenste sessies in. Als je tijdens het proces van gedachten verandert, kun je altijd een massage omruilen voor een andere optie. Elke massage is volledig afgestemd op jouw behoeften, wensen en eventuele beperkingen of medicijngebruik.

Bij de Ayurvedische massage van 2 uur raden we aan een schone onderbroek mee te nemen vanwege de warme olie. Na afloop kun je douchen in de kleedkamers. Vergeet niet je eigen verzorgingsartikelen mee te nemen, zoals slippers, handdoeken en zeep. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf lichtjes af te drogen en de olie op je huid te laten zitten voor een optimale ervaring.

Kies vandaag nog voor een onvergetelijke reis naar ontspanning en welzijn met onze diverse en inspirerende massages!

Ga mee met de flow met de Energetische Massage

Geleerd bij Holos massage academie vanaf boven naar beneden. Vaak een serie van herhalingen in stappen. Je word  uitgenodigd de handen te volgen van de masseur.
Deze massage gaat over verbinden en als je het mij vraagt over energie. Rust, energiek en diep ontspannend.

Bekend recept van ontspanning: Klassieke massage

In deze technische massage staat bekend om de technische aspecten. De basis van een klassieke massage is werken naar richting van het hart. 

Zowel de klassieke als energetisch massage zijn gericht zijn met wat is. Worden in heel rustig tempo gegeven. Vaak belanden cliënten in een soort van schemerzone. Ergens tussen waken en slapen. Je hoeft niet te ontspannen toch is dit vaak het gevolg.

Bereik totale ontspanning met: Deep Tissue

Zeer stevige massage bedoeld om hardnekkige klachten (chronische spierspanning) aan het spier- en bewegingsapparaat te verlichten of te verhelpen. De dieper gelegen spieren worden hierbij grondig en met veel druk losgemaakt waarbij de masseur onderarmen, vuisten en ellebogen inzet.

Pijnvrij behandelen met: Fascia Release Therapie

Onze fascia is beter bekend als bindweefsel en dat zit door ons hele lijf en om alle spieren die in ketens met elkaar verbonden zijn. Ontspan deze keten en dit lost direct spanning op. Spieren werken in ketens in verbinding staan. Neem een keten onder de loep en je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Bindweefsel massage, pijnlijk maar soms echt nodig!

De Cosmetische Bindweefselmassage is een intense behandeling en zal op plaatsen zeker pijnlijk zijn. In een serie van verschillende bindweefsel massage technieken kan bijvoorbeeld de rug onder handen genomen worden.

Chakra massage de Ayurvedische massage

De massage vorm die hierbij hoort is een Ayurvedische massage. Dit gaat volgens de leer 5000 jaar terug. Het gaat over onze energie portals. ook wel chakra’s genoemd. Het zijn volgens de kenners 2200 wielen die aangesloten zijn op 7 hoofd chakra’s 

De massage is uitgegroeid tot een kunstvorm met waarbij veel olie gebruikt word. Deze massage is een activerende massage.

Mindfulness massage

Werkt met de ‘5 States of Being’: vijf paden die je dichter bij jezelf brengen, vijf thema’s die je kunnen uitdagen of tegenhouden om volledig aanwezig – in het nu – te zijn. Als je je hierin verdiept, kun je de essentie van mindfulness ontdekken. Het gaat dan om Breath, Awareness, Release, Acceptance en Trust. Zowel voor jou als masseur als voor je cliënt is het doorlopen van deze vijf paden een reis die je bewuster kan maken van jezelf. Deze reis begint bij de bron: je ademhaling.

Stoelmassage

Stoelmassage, 

ontspan of werk aan je klachten en dat gewoon met je kleding aan. Dus snel tussendoor? dat kan. in 30 minuten tijd ben je al zo veel meer ontspannen en kun je er weer tegen aan. Stoelmassage bij bedrijven gebeurd ook vaak en is ook nog eens 100% aftrekbaar voor de baas. Nou wat wil je nog meer? boeken maar? vanaf 6 personen kom ik al bij bedrijven in de regio Nieuwegein.

Psoas Release therapie

Psoas ook wel de spier van de ziel genoemd. 

Omdat deze als eerst in actie komt bij beweging en is gekoppeld aan ons vecht vlucht vries reflex. Hier over is veel informatie beschikbaar en onderzoek gedaan wat deze oer systemen met ons doen. Wat doe jij ? vechten vluchten of bevriezen? leer veel over je zelf en welke spanningen er nog aanwezig zijn. Meer weten? bel gerust.

kijk nog eens op inspirerendleven.nl over de psoas geblokeerde emoties gevolgen lichaam

Fascia Cupping

Fascia Cupping massage. 

Cupping zou oud als de weg naar Rome of Egypte, het word in elk geval al heel lang gebruikt. Het kan best pittig zijn en wat behandeld word flink verkleuren! Cupping is dus ideaal voor de winter omdat het nog al sporen na laat. Het helpt je bindweefsel zowel oppervlakkig als deep te ontspannen. Oh en Google maar eens op de voordelen van ” cellulitis cupping ” you can thank me later