tijdschema

Er is geen specifieke tijd die het beste is voor een massage, omdat dit afhangt van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om zich te laten masseren aan het begin van de dag om de dag energiek te beginnen, terwijl anderen liever een massage aan het einde van de dag nemen om te ontspannen en te ontspannen na een lange dag werken.

Hoe vaak u zich zou moeten laten masseren, hangt ook af van uw persoonlijke behoeften. Sommige mensen kiezen ervoor om zich regelmatig te laten masseren, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, om hun algehele gezondheid en welzijn te onderhouden. Anderen kiezen ervoor om zich alleen te laten masseren wanneer ze specifieke klachten of pijn hebben. Het is het beste om met uw masseur of masseuse te overleggen over wat het beste voor u is en hoe vaak u zich zou moeten laten masseren.

Stel je lichaam de vraag, en kijk eens hoe dit voelt. Vind je dit te zweverig? dan het volgende. Heb je veel stress op je werk of prive, voelen je schouders gespannen? is je rug stijf en voelen je benen gespannen aan? dan is het tijd voor een behandeling.  In mijn praktijk zit ik mensen soms om de twee weken maar vaker eens per maand of 6 weken. Er is dus niet echt iets over te zeggen wat goed is. luister naar je lijf zou mijn tip zijn.